sâmbătă, 4 iulie 2009

Ice Queen

Melodia care ar putea sa descrie cel mai bine starea mea de spirit de acum e Ice Queen de la Within Temptation. N-am eu mari tangente cu Within Temptation, dar au cateva melodii dragute care merita ascultate... printre ele consider ca se incadreaza si Ice Queen.




Ce nu te omoara, te intareste
-
Cam asta e concluzia la care am ajuns si eu in ultimele zile. Daca pana acum preferam sa bag nasul in perna si sa incep sa plang sau mai bine zis sa imi plang de mila, acum parca vreau sa iau pe toata lumea la bataie...desi
nu am suficienta putere sa bat pe cineva.
Am capatat brusc incredere in mine si am ajuns sa imi doresc sa demonstrez de ce sunt de fapt in stare. Nu vad rostul in a sta in coltisorul meu, tacuta, inghitind in sec si tinand tot in mine.
De ce sa fiu intotdeauna cea care lasa de la ea? Cu cat aflu mai multe lucruri, cu atat ma ambitionez si mai tare sa imi schimb atitudinea. Nu vreau sa tratez lucrurile ca pe o razbunare, vreau doar sa le demonstrez unor persoane ca m-au subestimat din multe puncte de vedere.
Desi nu mi se potrivesc multe caracteristici de la zodia mea, macar de un lucru sunt foarte constienta: Daca vreau ceva, obtin. Nu conteaza cata rabdare trebuie sa am, sau, ca sa o citez pe profesoara mea de engleza (suna cam dur): "Ca sa obtin ce vreau, calc pe cadavre". Sunt satula de oameni falsi, de prieteni care nu sunt de fapt prieteni si nu mai vreau sa stau de fiecare data sa ma intreb daca e bine sa fac asa, daca e bine sa spun un lucru, daca risc sa jignesc o persoana. In momentul de fata, nu-mi mai pasa. Daca altii nu se gandesc la consecinte, de ce as face eu asta? Nu mai vreau sa pun la suflet fiecare cuvant, nu vreau sa ma mai doara fiecare lucru
spus cu indiferenta. Si sunt convinsa ca pot sa ignor tot daca vreau. Cel putin, in ultimele cateva zile am reusit... And it feels good, really good.

Spooner Ice Queen Pictures, Images and Photos

When leaves have fallen and skies turned to grey
The night keeps on closing in on the day
A nightingale sings his song of farewell
You'd better hide from her freezing hell

On cold wings she's coming
You'd better keep moving
For warmth, you'll be longing
Any day
Come on, just feel it?
Don't you see it?
You'd better believe

(...)

6 comentarii:

  1. In final, suntem singuri, chiar daca de asta ne ferim toata viata. Astfel, poate ar fi bine sa ne intereseze binele celor din jur doar raportat la al nostru.

    Asa cum un lucru pe care il stiu doi oameni nu mai e secret, tot asa prietenii ar trebui tinuti la o distanta confortabila...iar implicatiile emotionale controlate atent si analizate cu sange rece. Fara a calca pe cadavre, egoismul e necesar, iar daca oricum in final murim singuri, poate ar fi bine sa ne ingrijim de binele propriu mai mult decat al celorlalti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de vizita si ca esti printre cei interesati de bloggul meu:-)....Uite ca am citi aceasta ultima postare a ta,nu-mi dau seama ce zodie esti...insa ai scris aici ganduri de scorpion...hehehehehehe....:-)).Imi place atitudinea ta,go for it! cum ar zice Unchiu' Sam...insa in anumite situatii din viata chiar trebuie sa fi precauta si sa dai deoparte egoismul....sunt oameni din jurul nostru care ne lovesc fara intentie,pur si simplu nu realizeaza si este bine ,atunci,sa vedem adevaratele motive ale loviturii,astfel incat sa nu regetam amarnic mai tarziu...Insa per ansamblu...imi place atitudinea,iar chestia cu calcatul pe cadavre mi se pare o imensa idiotenie...este replica unui homosapiens care gandeste cu calcaiele, plutind intr-o mare de orgolii si egoism....
    Sa auzim numai de bine!:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt scorpion, sunt leu... aparent au ceva in comun cele doua zodii :P

    @Vlad: Yeah, sunt perfect de acord.. doar ca mi-a luat un pic cam mult sa ajung pe aceeasi lungime de unda cu tine :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe, si mie mi-a luat la fel de mult sa ajung la o concluzie viabila :)

    RăspundețiȘtergere
  5. I know the feeling!

    Felicitari ca ai ajuns sa simti asa:)...mie mi-a luat ceva timp ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. mda, eu sunt scorpion...si pana acum ceva timp nu ma regaseam deloc in gandurile tale. "Ce nu te omoara, te intareste"-la concluzia asta am ajuns si eu de un an si ceva...oricum, imi place cum scrii!

    RăspundețiȘtergere